Sierbestrating, opsluitbanden, muurblokken, siersplit, etc

Bedrijf

Schiphofbestrating is in 2011 opgericht door Bennie Schipper en Jacqueline van den Eshof. Bennie is al 22 jaar werkzaam in de wereld van beton, maar wilde graag een eigen onderneming beginnen. Na een goed ondernemingsplan en de aankoop van een stuk grond aan de Indeustrieweg en de Glaslaan in Nieuw Buinen kon er dus een begin gemaakt worden van  Schiphofbestrating. Er is een mooie showtuin gebouwd 3 grote schuren zijn gesloopt waardoor er ruimte ontstond voor opslag. En aan de glaslaan is er een woonhuis gerealiseerd waardoor we bij het bedrijf kunnen wonen. En het laatste project is het omtoveren van een schuur tot een mooi kantoor en gezellige ontvangst ruimte.

Schiphofbestrating is gespecialiseerd op het gebied van sierbestrating, erfverharding, stapelblokken,opsluitbanden, grind&split,zand, aluminium veranda’s en industriële bestrating.

 

Naast hoveniersbedrijven en stratenmakers zijn wij ook particulieren graag van dienst in onze wereld van sierbestrating! Uiteraard bet u van harte welkom in onze showtuin in Nieuw Buinen waar u meer dan 500 producten kunt bekijken op gebied van bestrating in uw tuin. Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van uw eigen droomtuin, en kunnen dit realiseren van afgraven tot het aanleggen van de bestrating door ervaren stratenmakers.

 Heeft u vragen aan Bennie of Jacqueline, dan kunt u uiteraard even bellen, of een mailtje sturen.

 BEZOEKADRES

Industrieweg 27
9521 CE Nieuw Buinen
T 0599 85 89 43
M 06 52 33 56 25
info@schiphofbestrating.nl

OPENINGSTIJDEN

Di/Wo/Do/Vr
geopend van
10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag geopend
van 10:00 tot 17:00 uur.
Maand./Zondag gesloten.

BEZORGING/LEVERING

Bezorging in heel Nederland
Waalformaat of dikformaat
Getrommeld of ongetrommeld

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw  tenzij anders vermeld!

SOCIAL MEDIA

DOWNLOADS

Voowaarden
Privacystatement

WIJ ZIJN DEALER VAN

Excluton, Redsun, Bylandt, ALuxe, WS Allproducts

AANMELDEN NIEUWSBRIEF